ANA SAYFA > GÜNDEM > Erman Nazım Perk: Karşıyaka için en önemli projemiz: Smart City

Erman Nazım Perk: Karşıyaka için en önemli projemiz: Smart City

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erman Nazım Perk: Karşıyaka için en önemli projemiz: Smart City

Seçim çalışmalarını sahada sürdüren, internet televizyonları ile sosyal medyayı da kullanan Karşıyaka Belediye Başkanlığına bireysel olaraj başvuran ve bağımsız aday olan Erman Nazım Perk, “En önemli projelerimden birisi ve birincisi Smart City Karşıyaka projesidir” dedi.

“Bütün Karşıyakalı büyüklerim , dostlarıma hepimiz bu semtin insanlarıyız . birbirimize sahip çıkalım yeter . Kazanan Karşıyaka olsun” diyen bağımsız Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Erman Nazım Perk, “En önemli projelerimizden Akıllı şehir (smart City) projemiz. Hem çevreci, hem ekonomik, hem nefes aldırıyor. Geceleri insan ve araç yoksa ışıkları sönen , yakıt tüketimini azaltan, işe gidiş ve dönüşlerde nefes aldıran akıllı lambalar. Karşıyaka için daha pek çok projemiz var” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 1 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erdem Esentepe, Nergizspor’u gole boğdu: 9-1
Sonraki Haber Karşıyakalı amatörler ASKF Toplantısına tam kadro katıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?