ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'dan Fahrettin Altay'a İZBAN ve Metro'yla tek aktarmalı seyahat başlıyor

Karşıyaka'dan Fahrettin Altay'a İZBAN ve Metro'yla tek aktarmalı seyahat başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan Fahrettin Altay'a İZBAN ve Metro'yla tek aktarmalı seyahat başlıyor

Yapımı teknik sorunlar nedeniyle uzayan İzmir Metrosu sonunda tamamlandı. Bir süredir test sürüşleri yapılan Poligon-Fahrettin Altay arasındaki son bölümde de yolcu taşınmasına bugün başlanılıyor. Karşıyaka'dan Fahrettin Altay'a tek aktarmayla gidilecek.

Fahrettin Altay’a yolculu ilk metro seferini saat 11.00’de Evka 3’ten hareket edecek. İlk seferde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile kurmayları da yer alacak. Fahrettin Altay ve Poligon binişleri 15 gün boyunca ücretsiz olacak. Bornova Evka 3’ten Fahrettin Altay’a yarım saatte kesintisiz ulaşım sağlanacak. Zeminden 19 metre aşağıdaki Poligon İstasyonu 3 katlı, 4 yolcu girişli. İstasyonda 2 engelli asansörü ile 12 yürüyen merdiven mevcut. 22 metre derinlikteki Fahrettin Altay İstasyonu ise 3 katlı ve 5 yolcu girişli yapıldı. Burada da 2 engelli asansörlü ve 13 adet yürüyen merdiven bulunuyor.
Karşıyaka'dan Fahrettin Altay'a gitmek isteyenler İZBAN ile Halkapınar'a gidecek ve buradan da metroya aktarma yaparak, yolculuğuna devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tay Park'a bir yılda 350 bin ziyaretci geldi
Sonraki Haber Karşıyaka'da bayram namazı saat 06.52'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?