ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'daki patlamada 2 yaralı

Karşıyaka'daki patlamada 2 yaralı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'daki patlamada 2 yaralı

Alaybey'de bir evde doğal gaz nedeniyle meydana gelen patlamada baba ve oğlu yaralandı.

Alaybey Mahallesi'nde, 5 katlı apartmanın 4. katında doğal gazdan kaynaklandığı belirtilen patlama meydana geldi. İhbar üzerine belirtilen adrese itfaiye, sağlık ve polisi ekibi sevk edildi.Evde çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Patlama anında binada bulunan baba A.F.A ile oğlu B.A. (20) yaralandı.Vücudunda yanıklar oluşan baba ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, oğlu ise polis aracıyla özel bir hastaneye götürüldü.

Patlama nedeniyle evin balkonunda ve binanın camlarında hasar oluştu. Doğal gaz ekipleri bölgedeki gaz akışını durdurdu, belediye çalışanları da sokağa dökülen cam kırıklarını temizledi.

Alaybey Mahallesi Muhtarı Servin Akkuş can kaybı olmamasına sevindiklerini ifade etti. Yaralanan baba ve oğlunun birlikte yaşadığını anlatan Akkuş, "Aileyi tanıyorum, annelerini 2 yıl önce kaybetmişlerdi. Olay esnasında içeride olduklarından çok emindim. Yaralı halde hastaneye götürdüler. Evin toparlanması için kurumların yardımına ihtiyaç var." diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ilıca’dan Ata’ya Selam var
Sonraki Haber Karşıyaka Planetaryum’u 6 ayda 30 bin kişi ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?