ANA SAYFA > İZMİR > Ilıca’dan Ata’ya Selam var

Ilıca’dan Ata’ya Selam var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ilıca’dan Ata’ya Selam var

Çeşme Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’ün Ilıca’ya gelişinin 97. yılı “Ilıca’dan Ata’mıza Selam” etkinlikleriyle kutlandı. Festivalin son gününde Maya Eryüce- Altuğ Dilmaç ve Zafer Çebi Orkestrası eşliğinde “Zamansız Şarkılar” söylendi.

21-23 Temmuz tarihleri arasında Ilıca Taş İskele’de sergiden söyleşiye, konserlerden dans gösterilerine kadar dolu bir programla kutlanan etkinlikte Atatürk Fotoğrafları ve Eski Çeşme Fotoğrafları sergisi, “Kadın Efeler” dans gösterisi ve Zeybek Gösterileri ile gerçekleştirildi.
 
“Zamansız şarkılar” ile Ilıca
Ilıca’dan Ata’mıza Selam etkinlikleri kapsamında Hanri Benazus’un “Cumhuriyet Fotoğrafları” Koleksiyonu Sergisi açıldı. Festivalin ilk gününde ünlü besteci, yorumcu, söz yazarı ve müzik yapımcısı Ali Kocatepe şarkılarıyla unutulmaz bir akşam yaşattı. Festivalin ikinci gününde Mustafa Başgülşen “Geldikleri Gibi…” isimli  2 perdelik tek kişilik gösterisi ile izleyenleri aydınlattı. Festivalin son gününde Hanri Benazus “İnsan Yönüyle Atatürk” Söyleşisi gerçekleştirdi. Akşamında ise Maya Eryüce - Altuğ Dilmaç ve Zafer Çebi Orkestrası eşliğinde “Zamansız Şarkılar” konseriyle müzik severler Ilıca’nın ılık rüzgarlarının esintisinde büyülü bir yolculuğa çıkardı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber What A Fest esnafa can suyu, gençlere nefes oldu
Sonraki Haber Karşıyaka'daki patlamada 2 yaralı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?