ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka'da yılın ilk konserinde caz rüzgarı esecek

Karşıyaka'da yılın ilk konserinde caz rüzgarı esecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yılın ilk konserinde caz rüzgarı esecek

Karşıyaka’da yıl boyunca birbirinden renkli konserlere ev sahipliği yapan Hikmet Şimşek Sanat Merkezi; ‘Ece Göksu - Neşet Ruacan Konseri’ ile 2016’ya da muhteşem bir başlangıç yapacak. Yeni senenin ilk konseri, 07 Ocak 2016 Perşembe günü saat 20.00’da başlayacak.

Neşet Ruacan’ın gitarıyla eşlik edeceği, Ece Göksu’nun vokal olarak yer aldığı, Can Çankaya (piyano), Volkan Hürsever (Kontrabas) ve Cem Aksel’den (davul) oluşan grup; sanatseverlere unutamayacakları caz dolu bir gece yaşatacak. Konserde, Ece Göksu ve Neşet Ruacan’ın ‘Slow, Hot Wind’ adlı albümünden şarkılar seslendirilecek. Etkinlik davetiyeleri, Hikmet Şimşek Sanat Merkezi ve Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden ücretsiz olarak edinilebilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Partili Doğan'dan ESHOT tepkisi
Sonraki Haber Öğrencilerden minik hastalara moral yürüyüşü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?