ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da yeni gelecek yönetim futbol şubeyi değiştirmeyecek

Karşıyaka'da yeni gelecek yönetim futbol şubeyi değiştirmeyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yeni gelecek yönetim futbol şubeyi değiştirmeyecek

Karşıyaka'da kulüpte düzenlenecek olağanüstü genel kurula tek aday olarak girmesi öngörülen İlker Ergüllü, futbol şubesinde değişikliğe gitmeyi düşünmüyor.

Şimdiye kadar 6 transfer yaparak kadroyu önemli oranda şekillendiren Karşıyaka'da futbol şubesinde geçen ay göreve gelen Ayhan Gültekin'in görevi sürdürmesi bekleniyor. Yeşil-kırmızılılarda teknik direktörlük görevine getirilen Ersin Aka'nın da takımın dümeninde olması öngörülüyor. Transferde şimdiye kadar Kütahyaspor'dan stoper Erdinç Çepoğlu, 52 Orduspor'dan orta saha Sefa Küpeli, Vanspor'dan kaleci Haydar Yılmaz, Düzcespor'dan orta saha Emre Keleşoğlu ve forvet Yasin Ozan'ı alıp, Beşiktaş'tan 19 yaşındaki sağ bek Bilal Ceylan'ı kiralayan Karşıyaka'nın antrenmanlara yarın başlaması planlanıyor.

Öte yandan olağanüstü kongrede yeniden aday olmayacağını açıklayan Başkan Turgay Büyükkarcı, seçime kadar kulübün idari işleyişi ve transferlerde sıkıntı yaşanmaması için İlker Ergüllü'ye imza yetkisi verecek. Taraflar yetki konusunda mutabık kalırken, Karşıyaka'nın mevcut kulüp yönetiminin imzalayacağı yetki belgesi noterde onaylatılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 3
Önceki Haber İYİ Parti İzmir’de yeni A Takımı belli oldu
Sonraki Haber Müftü Gürler Kıbrıs Harekatı'nın yıl dönümünü kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?