ANA SAYFA > GÜNDEM > Müftü Gürler Kıbrıs Harekatı'nın yıl dönümünü kutladı

Müftü Gürler Kıbrıs Harekatı'nın yıl dönümünü kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müftü Gürler Kıbrıs Harekatı'nın yıl dönümünü kutladı

Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler Kıbrıs Barış Harekâtı'nın yıldönümünde, Kıbrıs Barış Harekâtına katılmış Muharip Gazileri ziyaret etti.

Müftü Gürler ziyaretinde," 20 Temmuz 1974 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kıbrıs adasındaki Türklerin uğradığı baskı ve zulmü ortadan kaldırmak amacıyla, diplomatik yolların sonuç vermemesi üzerine başlatılan ve Kıbrıs Türk halkının varlığının güvence altına alındığı, adaya barışın hakim kılındığı Kıbrıs Barış Harekâtına katılmış kahraman gazilerimizle Kıbrıs Barış Harekâtının Yıldönümünde bir arada olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirterek sağ olan kahraman  gazilerimize sağlık ve afiyet dilerken vefat etmiş gazilerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Bu vesileyle de Cumhuriyetimizin Kurucusu Şanlı Gazi Atatürk'ü de minnetle yâd ediyorum" dedi ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı'ya çiçek takdim etti. Kıbrıs Barış Harekâtına katılan gazilerimiz ve Başkan Halil Taşçı da Kıbrıs Barış Harekâtının Yıldönümünde Müftü Gürler'in ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da yeni gelecek yönetim futbol şubeyi değiştirmeyecek
Sonraki Haber Kemalpaşa kendi asfaltını üretiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?