ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da yabancılar serbest kalabilir...

Karşıyaka'da yabancılar serbest kalabilir...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yabancılar serbest kalabilir...

Karşıyaka'da eylül, ekim ve kasım ayı maaşlarını alamayan yabancı futbolcular Amisulashvili, Duric, kaleci Aghayev ve Fall'un serbest kalması gündeme gelirken Başkan Ali Erten, bu oyuncuların sözleşmelerinde 1 ay ihtar süresi bulunduğunu hatırlattı.

İbricic'i daha önce gözden çıkardıklarını dile getiren Başkan Erten, bu 4 oyuncunun bir anda bavulunu alıp ayrılmalarının mümkün olmadığını ifade ederek, "Önce noter yoluyla kulübe ihtarname gönderip, ödeme için 1 ay süre tanımaları gerekiyor. Bu sürede kongre olacak ve ödeme yapıp yapmama kararını yeni yönetim verecek" dedi.

Öte yandan sezon başından bu yana kulübe dışarıdan ekonomik destek veren İstanbullu iş adamı Erdal Acar'ın perşembe günü İzmir'e gelerek camianın ağır toplarından Nazım Torbaoğlu ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Torbaoğlu, Erdal Acar'ın 22-29 Aralık'da yapılacak olağanüstü genel kurulda aday olması halinde destek vereceğini açıkladığı eski yönetici Mutlu Altuğ'un başkanlığına sıcak bakmadığını duyurmuştu. Swissotel Büyük Efes'teki toplantının ardından Acar ve Torbaoğlu'nun ortak bir noktada buluşup, genel kurul öncesi başkan adayını belirlemesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lösemili öğretmen için sosyal medyada seferberlik
Sonraki Haber Lemi Yerli'yi kaybettik...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?