ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da takımın başına Cüneyt Dumlupınar getirildi

Karşıyaka'da takımın başına Cüneyt Dumlupınar getirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da takımın başına Cüneyt Dumlupınar getirildi

Karşıyaka'da teknik direktörlük görevine sürpriz bir kararla Cüneyt Dumlupınar getirildi.

Ogün Temizkanoğlu ile sözleşme imzalanması beklenirken yeşil kırmızılılar Karşıyaka'da yetişen geçen sezon Kayserispor ile şampiyonluk yaşayan Cüneyt Dumlupınar'ı takımın başına getirdi.

Erdal Acar'la dün akşam toplantı yapan yöneticiler, daha önce PTT 1'inci Lig'de takım çalıştırmayan Ogün Temizkanoğlu ile ilgili çekincelerini dile getirdiler.

Yönetimin kaygılarına hak veren Erdal Acar, aynı akşam Cüneyt Dumlupınar'la bir araya geldi. Acar'ın onay verdiği 35 yaşındaki teknik adamla bugün görüşen Başkan Ali Erten, 2'nci Başkan Cengiz Bakır ve Osman Kırkpınar başkanlığındaki futbol şubesi yöneticileri, prensip anlaşmasına vardı. Tarafların çarşamba günü son kez bir toplantı yaptıktan sonra aynı gün sözleşme imzalayabileceği bildirildi. Bu arada Dumlupınar'ın göreve gelmesi halinde Recep Çetin'in de sportif direktör olmayacağı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Amatör ressamların eserleri Yeni Foça'da sergilendi
Sonraki Haber Ustaoğlu: Sahada başaramadıklarını masada alma derdindeler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?