ANA SAYFA > İZMİR > Amatör ressamların eserleri Yeni Foça'da sergilendi

Amatör ressamların eserleri Yeni Foça'da sergilendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Amatör ressamların eserleri Yeni Foça'da sergilendi

Sanatseverler, Foça Belediyesi Yeni Foça Resim Kursu’nda eğitim gören amatör ressamların eserlerini hayranlıkla izledi. Yılsonu sergisinde, 17 kursiyerin, suluboya ve yağlı boya tekniği ile yaptığı resimler sergilendi.

Foça Belediyesi Resim Kursu’nun 5 yıldır Yeni Foça’da çalışmalar yaptığını belirten Resim Eğitmeni Ayşe İnceoğlu, Yeni Foça’lı resimseverlerin kursa önem verdiğini ve yeni katılımların olduğunu belirtti. İnceoğlu; “Ressam olma kaygısında değiliz. Yeni yetenekler geliştirmek amacındayız. Kursuyerlerimize, tüm resim teknikleri hakkında bilgiler aktarıyoruz. Herkes hangi tekniği kendine yakın hissediyorsa o teknik üzerinde yürüyor. Bu sergimizde, suluboya ve yağlı boya tekniği ile yapılmış resimler var. Çok mutluyum, kursiyer arkadaşlarımız çok güzel işler çıkardılar. Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a, bize bu fırsatı yarattığı için, bu olanakları sağladığı için gerçekten çok teşekkür ediyoruz” dedi.

13 Haziran 2015 Cumartesi günü, Foça Belediyesi Yeni Foça Reha Midilli Sosyal Tesisleri’nde yapılan sergi açılışına; Foça Belediyesi Meclis Üyesi Bahar Öztürk, Resim Eğitmeni Ayşe İnceoğlu, kursiyerler ve sanatseverler katıldı. Sergi, bir hafta süresince ziyaret edilebilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rusya'dan gelen başarı
Sonraki Haber Karşıyaka'da takımın başına Cüneyt Dumlupınar getirildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?