ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Ogün Temizkanoğlu-Recep Çetin dönemi

Karşıyaka'da Ogün Temizkanoğlu-Recep Çetin dönemi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Ogün Temizkanoğlu-Recep Çetin dönemi

Dün akşam yapılan kongrede Ali Erten'in başkanlığa seçilmesinin ardından Karşıyaka'da teknik direktör Oğun Temizkanoğlu olurken; sportif direktörlük görevine Recep Çetin getirildi.

Ali Erten'in başkanlığa seçilmesinin ardından çalışmalara hız veren Erdal Acar, yeşil-kırmızılı takımın yeni teknik direktörünün Ogün Temizkanoğlu olduğunu açıklarken, spor direktörlük görevini ise Recep Çetin'in getirildiğini açıkladı.

TRANSFER BÜTÇESİ 10 MİLYON TL
Yeşil-kırmızılı kulübün 38 milyon lirayı bulan borcunun tamamını kapatacaklarını kaydeden Acar, "Bu parayı borç olarak değil, bağış olarak vereceğiz. Her şey Karşıyaka için. Transfer bütçesi 10 milyon lira civarında olacak ama duruma göre 11-12 milyon lirayı da bulabilir" dedi.

Karşıyaka'ya sevgi ve aşk için geldiğini anlatan Acar, "Beşiktaş ve Karşıyaka ölümüne sevdamız. Bizi seyredin, bir yılda hemen Süper Lig'e çıkartacağız takımı" diye konuştu.

Sportif direktörlük görevine getirilen Recep Çetin ise, "Bu lige uygun bir takım kuracağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alsancak Şenliği coşkulu başladı
Sonraki Haber Acar: Karşıyaka'yı şirketleştirme gibi bir düşüncem yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?