ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Mesut Toros yol ayrımında

Karşıyaka'da Mesut Toros yol ayrımında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Mesut Toros yol ayrımında

Karşıyaka'da, teknik direktör Mesut Toros, henüz 2 haftada yol ayrımına geldi.

Sezon başında Karşıyaka ile 2 yıllığına sözleşme yenileyen tecrübeli teknik adam, kadrodan elediği Battal ve Onur yüzünden kendisine sosyal medyada lig dahi başlamadan tepki yağdıran taraftarlar nedeniyle demoralize oldu. Toros'a cephe alıp görevden ayrılmasını isteyen grubun tepkisi 1-1 berabere biten Büyükçekmece Tepecikspor ve 2-1 kaybedilen Kozanspor maçının ardından artarak devam etti.

Mesut Toros'un sezon başından bu yana taraftarla arasında gerilim yaşanırken Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetimden kendisine destek veren tek bir açıklama gelmemesine de çok kırıldığı öğrenildi. Toros'un yakın çevresine, geçen sezonki başarılı tablodan sonra taraftarın bir kısmı tarafından kendisine gösterilen vefasızlıktan ve aylardır yalnız bırakılmaktan yakındığı belirtildi. Başkan Büyükkarcı'yla görüşmeyi bekleyen teknik adam, kulüpteki geleceğiyle ilgili karar verecek. Mesut Toros'u istemeyen taraftar grubu, takımın başında Atilla Güneş'i görmek istiyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Bakan twit attı, Karşıyaka Milli Eğitim bir günde yaptı...
Sonraki Haber 9 Eylül coşkusu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?