ANA SAYFA > EĞİTİM > Bakan twit attı, Karşıyaka Milli Eğitim bir günde yaptı...

Bakan twit attı, Karşıyaka Milli Eğitim bir günde yaptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bakan twit attı, Karşıyaka Milli Eğitim bir günde yaptı...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Twitter’de paylaştığı “Öğretmenler odası yenileniyor, güzelleşiyor.” Mesajı Karşıyaka'da anında uygulandı.

“Öğretmenlerimizin daha rahat ve huzurlu bir ortamda dinlenmelerine olanak sağlayacak yeni tasarım ülke geneline yayılacak.” Mesajını dikkate alan Karşıyaka İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü resmi açılışı yapılan Kaptan Altay Altuğ İlkokulu'nun öğretmenler odasını paylaşımın yapıldığı gibi düzenleyip açılışa hazırladı. 
“Yeni Nesil Öğretmenler” odasında klima, hareketli koltuklar, oturma grupları, öğretmenlerin ortak kullanacakları bilgisayar, yazıcı bulunuyor.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu,eğitim- öğretimin önemli unsuru olan öğretmenlerin her şeye layık olduğunu, amaçlarının bu yeni nesil öğretmenler odası tasarımını Karşıyaka’daki tüm okullardagerçekleştirmek olduğunu belirtti.
TBMM eski Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Karşıyaka'da yeni yapılan Kaptan Altay Altuğ İlkokulu'nun resmi açılış törenine katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 9 Eylül’ü İzmir Marşı ile kutladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da Mesut Toros yol ayrımında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?