ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da kriz tırmanıyor...

Karşıyaka'da kriz tırmanıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da kriz tırmanıyor...

Karşıyaka Spor Kulübü’nde “tek kasa sistemi”ne geçilmesi krizinin Kulüp Başkanı Mutlu Altuğ ile Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı arasında başlayan gerilim artmaya başladı…

Başkan Mutlu Altuğ'un ABD'de bulunan Turgay Büyükkarcı'nın katılmadığı son toplantıda basketbol şubesini kendisine bağlamasının ardından Büyükkarcı'nın sezon başında yönetim kurulu kararıyla kulüp gelirlerine koyduğu 990 bin TL tutarındaki temliği de kaldırtması her şeyin tuzu bişberi oldu.

Toplantıda tüzüğün 30. maddesi gereği Büyükkarcı'ya verilen temsil ve imza yetkisinin de alınmasıyla 26 Mayıs 2016'da basketbol şube başkanlığına getirilen Turgay Büyükkarcı'nın bu görevi sona erdi.
Üstelik 19 Ağustos 2016 tarihinde yönetim kurulu kararıyla Basketbol Federasyonu gelirlerinden verilen 990 bin 327 TL tutarındaki temliğin kaldırılmasıyla, alacaklarını tahsil etmesinin yolu kapatılmış oldu.

Karşıyaka'da salı akşamı yapılan kritik toplantıya Başkan Mutlu Altuğ'un yanı sıra 2. Başkan Yener Eyüboğlu, Genel Sekreter Onur Keleş, Asbaşkan Serdar Işıldar, Sayman Serhat Bayülken ile yöneticilerden Oktay Yeşil, Aygün Cicibaş, Hakan Çeliker, Bora Pehlivanlar, İbrahim Palaoğlu ve Talat Dülge katıldı. ABD'de olan Turgay Büyükkarcı'nın yanı sıra Gökşin Konsoloğlu, Rahmi Sarıcı, Kamil Karadeniz ve Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven toplantıya gitmedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın Şampiyonlar Ligi Play-Off rakibi belli oldu
Sonraki Haber 1912 Karşıyaka Derneği KSK için açıklama yaptı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?