ANA SAYFA > SPOR > 1912 Karşıyaka Derneği KSK için açıklama yaptı...

1912 Karşıyaka Derneği KSK için açıklama yaptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1912 Karşıyaka Derneği KSK için açıklama yaptı...

1912 Karşıyaka Derneği, son günlerde Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ ile Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı arasındaki gelişmelerle ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

"Zor bir sezon öncesi kenetlenerek, özüne dönerek yola çıkan Karşıyaka Spor Kulübümüz, bu gün, geldiğimiz noktada belki de 2016 yılının Eylül ayından daha umutlu, onun ötesinde alt yapılarından gelen değerler ile futbolda play-off barajının üzerinde, voleybolda 11 haftadır yenilmeden ligin tüm takımları karşısında galip gelerek oynamakta. Basketbolda geçen sezonların yüküne rağmen alt yapımız destekli yepyeni bir kadro ile başarılara imza atmaktadır.

Tüm bu güzellikler sezon başında yine ateşten gömleği giyen başkanımız Sayın Mutlu Altuğ ve yöneticilerimizin özverilerinden olduğu konusunda tüm camiamız hem fikirdir. Fakat bu güzellik son haftalarda yine basın ve sosyal medya haberleri ile üzülerek yıprandığını görmekte, son olarak da yönetim kurulumuzun bazı kararlar aldığı ve tasarrufta bulunduğunu üzülerek medyadan öğrenmiş bulunmaktayız.

Bu gün Karşıyaka Spor Kulübü ve Kaf Sin Kaflılar için ayrılma, küsme günü değil bir olma birlik olma günüdür. Sezon boyunca elbet çeşitli sorunlar, yönetsel ayrılıklar olacaktır. Bunların çözümü karşılıklı konuşma ve anlayıştan geçmektedir. Sevgili Turgay Büyükkarcı’nın yöneticilik başarısı tartışılmamalıdır. Unutulmamalıdır ki çok yakın geçmişte yönetici olsun olmasın camiamıza maddi manevi destekler vermiş, Basketbol tarihimizde 2014-2015 altın sezonunda yönetimi ile sezon başı Cumhurbaşkanlığı kupası, oluşturulan ve korunan kadro sezon sonunda 27 yıl sonra Türkiye şampiyonluğunu getirmiştir.  Yine Başkanımız Sayın Mutlu Altuğ kulübümüze 2006 – 2007 ve 2007 – 2008 sezonlarında basketbol şube başkanlığı yaptığı dönemde özerk basketbol şubesi ve bütçesini oluşturmuş, bu konuda dönemin başkanıyla ciddi mücadelelerde bulunarak bu yapıyı yönetimlere kabul ettirmiştir. Yine şube başkanlığı yaptığı 2012 – 2013 sezonunda oluşturduğu takım ve teknik kadro ile önce EuroChalenge’da ikinciliği kupasını kaldırmış sonrada ard arda gelen Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı kupası ve lig şampiyonluğumuzun nüvesini oluşturmuştur.

Her iki kardeşimizin Karşıyaka sevgisi ve fedakarlığı hepimizin malumudur. 1912 Karşıyaka Derneği olarak takımlarımız bu kadar başarılıyken sorunların karşılıklı oturularak çözümlenmesi tek dileğimizdir. Aksi halde tek gerçek; bu çekişmeden KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ’nün zarar göreceğidir.

 1912 Karşıyaka Derneği Yönetim Kurulu"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kriz tırmanıyor...
Sonraki Haber Büyükkarcı'yı arkadan vurdular!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?