ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da judo şöleni başladı

Karşıyaka’da judo şöleni başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da judo şöleni başladı

Türkiye Judo Federasyonu ve Karşıyaka Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen “Minikler Judo Türkiye Şampiyonası” bugün yapılan açılış töreniyle başladı. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda üç gün boyunca sürecek organizasyonda 71 ilden 960 minik sporcu ter dökecek

Karşıyaka Belediyesi, Türkiye Judo Federasyonu işbirliği ile dev bir organizasyona imza attı. Türkiye çapında 71 ilden 960 sporcu, 141 antrenör ve 62 hakemin yer aldığı Minikler Judo Türkiye Şampiyonası, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda yapılan törenle başladı.

Belediye ve ailelere teşekkür
Açılış töreninde ilk konuşmayı gerçekleştiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, “Bugün minik evlatlarımız burada spor yapıyor. Bu imkanı bize sağlayan Karşıyaka Belediyesi’ne çok teşekkür ederim. Turnuvada yer alacak sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.


Tatlısu’nun ardından konuşan Türkiye Judo Federasyonu Genel Sekreteri Rahman Emeksiz, “Ülkemizin bu sıkıntılı durumunda 71 ilden 1000’e yakın sporcu, antrenörleri ve aileleri buraya geldi. Katılımızın ve dik duruşunuz için çok teşekkür ederim. Tüm sporcularımıza sakatlığın yaşanmadığı, başarılı bir şampiyona diliyorum” sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.

“Karşıyaka’da her iş aşkla yapılır”
Açılış töreninde son konuşmayı gerçekleştiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise, Karşıyaka Belediyesi olarak spora çok değer verdiklerinin altını çizdi. Akpınar, “İzmir’e hepiniz hoş geldiniz. İzmir barışın, hoşgörünün,  sevginin kentidir. Karşıyaka ise aşktır. Karşıyaka’da her iş aşkla yapılır. Umarım burada 3 gün boyunca güzel günler geçirir ve yaşadığınız şehirlere döndüğünüzde oraya İzmir’in değerlerini de götürürsünüz” diyerek minik sporculara seslendi.


Konuşmaların ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ve Türkiye Judo Federasyonu Genel Sekreteri Rahman Emeksiz birbirlerine plaket ve hediye takdim etti. Plaket takdiminin ardından mindere çıkan sporcular, şampiyonanın ilk müsabakalarını büyük bir rekabet ve centilmenlik içerisinde tamamladılar. Minik sporcular, şampiyonluğa erişebilmek için 3 gün boyunca Karşıyaka’da ter dökecek.
Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf Serhat'la imzaladı
Sonraki Haber Makedonya ile güçlü ilişkiler dönemi başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?