ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da insan hakları ve gazetecilik paneli

Karşıyaka'da insan hakları ve gazetecilik paneli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da insan hakları ve gazetecilik paneli

Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutlayacak olan Karşıyaka Belediyesi, 10 Aralık Çarşamba günü İnsan Hakları ve Günümüzde Gazetecilik Paneli düzenleyecek. Gazeteci - Yazar Nedim Şener'in de konuşmacı olarak katılacağı panel saat 11.00'de, Nikah Sarayı'nda yapılacak.

Karşıyaka Belediyesi, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü, İzmir Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde düzenlenecek panelle kutlayacak. İnsan Hakları ve Günümüzde Gazetecilik isimli panelde, Gazeteci Yazar Nedim Şener, Doğan Haber Ajansı Tunceli Muhabiri Ferit Demir, İzmirli usta gazeteciler Gönül Soyoğul ve Halil Hüner de konuşmacı olarak yer alacak.
 
10 Aralık Çarşamba günü saat 11.00’de başlayacak olan panel, Karşıyaka Nikah Sarayı’nda gerçekleşecek. Panelde, gazeteciliğin günümüzde geldiği nokta ve habercilikte ele alınan ‘insan hakları’ konusu tartışılacak. Doğuda ve batıda gazetecilik olgusu ve habere bakış noktaları ele alınacak. Güncel konuların da değerlendirileceği panelin açılış konuşmalarını ise Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel yapacak. 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Metin Kılıç ve Dürrin Süer’i ağırladı
Sonraki Haber AK Parti İzmir’de 5 ilçe kongresi daha tamamlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?