ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Metin Kılıç ve Dürrin Süer’i ağırladı

İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Metin Kılıç ve Dürrin Süer’i ağırladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Metin Kılıç ve Dürrin Süer’i ağırladı

İzmir Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın işbirliğiyle düzenlenen fakülte sergilerinin Aralık ayı buluşmasına İzmir Üniversitesi ev sahipliği yaptı. İzmir Üniversitesi Necdet Doğanata Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergi ve söyleşide dernek üyeleri Metin Kılıç ve Dürrin Süer öğrencilerle buluştu.

İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyeleri Metin Kılıç ve Dürrin Süer’i ağırladı. İzmir Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın işbirliğiyle düzenlenen fakülte sergilerinin Aralık ayı buluşması İzmir Üniversitesi Necdet Doğanata Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Arkon ile akademisyenlerin de katılım gösterdiği etkinlikte Mimarlar Kılıç ve Süer, mimari yaklaşımları ve projeleri hakkında öğrencilere yaklaşık bir saatlik sunum yaptı, OİB teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, İAOSB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve İZTEKGEB İnovasyon Merkezi Projesi gibi öne çıkan projelerinin oluşum süreçlerini aktardı. Söyleşi sonunda Fakülte Dekan Yardımcısı ve İç Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Atalan konuklara çiçek takdim etti.

Dernek Onur Üyeleri Göksel Sezer ile üyeler Hande Uğur Balçu ve Tamer Aksüt’ün de katıldığı söyleşinin ardından her iki ismin mimari projelerinden oluşan sergi, düzenlenen kokteyl ile izlemeye açıldı. Sergiyi ilk ziyaret edenler arasında İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Rıza Doğanata yer aldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya bisiklet park yerlerı yapılıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da insan hakları ve gazetecilik paneli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?