ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da ''İnsan Hakları İzleme Eğitimi'' başlıyor

Karşıyaka’da ''İnsan Hakları İzleme Eğitimi'' başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da ''İnsan Hakları İzleme Eğitimi'' başlıyor

Yerelde insan hakları kültürünün oluşmasına katkı sunmak, hak temelli çalışan sivil toplum örgütlerinin ‘insan hakları’ ve ‘savunuculuk’ alanında kapasitelerini güçlendirmek için faaliyetler yürüten Karşıyaka Belediyesi İnsan Hakları Birimi, 15 - 16 Şubat tarihlerinde “İnsan Hakları İzleme Raporlama Eğitimi” gerçekleştirecek. Eşit Haklar İçin İzleme Derneği iş birliğinde düzenlenecek eğitim programına, Ahmet Piriştina Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak.

İki gün sürecek olan ve insan hakları alanında çalışan kişi ya da kurumların izleme ve raporlama alanında kapasitelerini artırarak karar vericileri ve yasa yapıcıları etkilemelerini hedefleyen eğitime; hak temelli çalışmalar yürüten sivil toplum örgütleri, kent konseyleri, kar amacı gütmeyen kooperatifler, aktivistler ve insan hakları alanında çalışmalar yürüten diğer ilgililer katılabilecek. Eğitime ilişkin 05073840622 ve 02323627757 numaralı telefonlardan da detaylı bilgi alınabilecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Oyunun gerekli kısımlarını iyi oynadık
Sonraki Haber Müzebüs Karşıyaka'ya geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?