ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da gündemde Diarra ve Emrah var

Karşıyaka’da gündemde Diarra ve Emrah var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da gündemde Diarra ve Emrah var

Bir yandan haftasonu oynananacak Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdüren, diğer yandan transfer çalışmalarına devam eden Karşıyaka’da gündemde Antalyaspor’dan Diarra ve eski Akhisar Belediyespor’lu kaleci Emrah Tuncel var.

Sezon başında Samuel Eto’o’nun önerisi üzerine Antalyaspora transfer edilen genç stoper Abdel Diarra, Karşıyaka yolunda. Yusuf Şimşek’in de fizik gücü ve oyun tarzını çok beğendiği oyuncunun transferi için Antalyaspor’dan gelecek onay bekleniyor. Daha önce Fildişi Sahili Milli Takımı’nın u23 kadrosunda da yer alan 1.88 boyundaki genç oyuncunun sezon sonuna kadar kiralık olarak takıma katılması bekleniyor.

Kaleci transferinde Emrah gündemde

Sezonun ilk yarısında takımdan ayrılan Agayev’in yerine takıma bir as kaleci de transfer etmek isteyen yeni yönetim, bu konudaki çalışmalarını da sürdürüyor. Daha önce Göztepe’den Oğuzhan Bahadır ve Sparta Prag’dan Bicik’i gündemine alan yönetim, Bicik’in kulübü Sparta Prag’tan gelen olumsuz yanıt üzerine rotayı Akhisar Belediyespor’un eski file bekçisi Emrah Tuncel’e çevirdi. Daha önce Malatyaspor, Boluspor, Adana Demirspor, Tarsus İdmanyurdu ve Akhisar Belediyespor formaları giyen Emrah’ın bonservisinin elinde olması, 28 yaşındaki kaleciyi bir adım öne çıkartıyor. Karşıyaka’nın bu hafta içerisinde Emrah veya Oğuzhan’la sözleşme imzalayarak bu transferi de noktalaması bekleniyor.

Sıra kulübede

Transferde ilk olarak kadronun iskeletine yerleştireceği 11 oyuncularına yönelen yeşil kırmızılılar, artık kulübeyi güçlendirecek transferlere yönelecek. Transferin son günlerine kadar takıma katkı sağlayabilecek düşük maliyetli oyuncularla anlaşarak kadroyu güçlendirme konusunda arayışlarını sürdürecek olan yeşil kırmızılı ekip, forvet hattını güçlendirebilecek sürpriz bir yıldız transferine de kapıyı kapatmayacak.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi kaldırım işgaline savaş açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?