ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi kaldırım işgaline savaş açtı

Karşıyaka Belediyesi kaldırım işgaline savaş açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi kaldırım işgaline savaş açtı

Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı’nın merkezi sokak ve caddelerindeki işgalleri önlemek adına operasyonlar düzenledi. Yaya ve araç trafiğini engelleyen duba, zincir, saksı ve reklam tabelaları toplandı, yasal işlem yapıldı.

Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bostanlı’nın ana arterlerindeki yaklaşık 300 işletmede denetim gerçekleştirdi. Emniyet birimleriyle ortak yürütülen çalışma kapsamında kaldırım geçişlerini ve nizami parkları önleyen her türlü duba, saksı ve tabela kaldırıldı. İkazlara uymadığı tespit edilen 261 işyeri için yasal işlem yapıldı.

Karşıyaka Belediyesi, kentin en önemli sorunlarından biri olan ‘yol ve kaldırım işgallerine’ karşı bir yıl içinde etkin denetimler gerçekleştirdi. Vatandaşlardan gelen ihbarları da dikkate alan Zabıta ekipleri; kamusal alanları işgal ettiği belirlenen toplam 2 bin 178 işyerine para cezası kesti. Hem vatandaşların geçişini zorlaştıran hem de görüntü kirliliğine yol açan mal ve eşyalar yollardan kaldırıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “İlçemizin kanayan yarası haline gelen yol ve kaldırım işgallerini önlemek için etkin bir mücadele içindeyiz. Kimseye ayrıcalık tanımadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kamusal alanları işgal eden, kent düzenini ve vatandaşlarımızın huzurunu bozan hiç kimseye taviz vermemiz mümkün değil. Kararlı mücadelemiz devam edecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da gündemde Diarra ve Emrah var
Sonraki Haber EGİAD'tan teröre karşı birliktelik mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?