ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da Giysi Bankası ilaç oldu...

Karşıyaka'da Giysi Bankası ilaç oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Giysi Bankası ilaç oldu...

Karşıyaka Belediyesi ve Kızılay Karşıyaka Şubesi’nin bir araya gelerek oluşturduğu Giysi Bankası, geçim sıkıntısı çeken ailelere ‘ilaç’ oldu. Projeden, 10 günde 2 bin kişi faydalandı.

Maddi durumu yetersiz ailelere destek için bir araya gelen Karşıyaka Belediyesi ve Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi, on gün önce "Giysi Bankası" kurarak, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü oldu. Kızılay, ilk etapta birime 19 farklı kalemde 3 bin adet yeni giyim eşyası ile ayakkabı desteği sağladı. Karşıyaka Belediyesi de bu eşyaları dar gelirli ailelere ulaştırmaya başladı.

Kadın ve erkekler için ayrı ayrı kazak, atlet, kaban, pantolon, çamaşır gibi her çeşit giyim eşyası ile çizme, bot ve spor ayakkabıların bulunduğu Giysi Bankası’ndan, 10 günlük süreçte, geçim sıkıntısı yaşayan 2 bin kişi faydalandı. Yıl boyunca en az 5 bin aileye destek sağlanacağı belirtildi. Banka; Girne Kültür Parkı'nda bulunan 'Karşıyaka Belediyesi Butik Elele' ile aynı çatı altında faaliyet göstermeye devam ediyor. Proje için Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne 399 40 80 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, dar gelirli ailelerimize destek olmaya devam ediyoruz. Bu hizmetimizi artırarak devam ettireceğiz” dedi.
Türk Kızılayı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz “Karşıyaka Belediyesi ile örnek bir işbirliğine imza atarak ailelerimizin yüzünü güldürüyoruz. Bu protokolün devamlılığını ve artmasını diliyorum” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Samim Turgay Türkay vefat etti...
Sonraki Haber Antik kente eski festival

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?