ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da Fair Play Ödülü Onur Şener’in oldu

Karşıyaka’da Fair Play Ödülü Onur Şener’in oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Fair Play Ödülü Onur Şener’in oldu

Karşıyaka Kaymakamlık Kupası Kurumlar Futbol Turnuvası, finalde İlçe Jandarma Komutanlığını yenen Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün şampiyonluğu ile sonuçlandı.

Turnuvada engelli olmasına karşın Karşıyaka İlçe Nüfus Müdürlüğü futbol takımında yer alan ve başarılı futboluyla göz dolduran müdürlük personeli Onur Şener “Fair Play Ödülü”ne laik görüldü.
Arkadaşları ve rakipleriyle iletişimde ve oyun içinde örnek futbolcu olarak göz dolduran ampute futbol takımlarında da forma giyen Onur Şener’e “Fair Play Ödülü”nü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Ege Bölge Sorumlusu Avni Erboy takdim etti. Avni Erboy, aynı zamanda turnuvada “En Centilmen Takım” seçilen Karşıyaka İlçe Nüfus Müdürlüğü takımının “Fair Play Ödülü”nü de Karşıyaka İlçe Nüfus Müdürü ve takım kaptanı Ertuğrul Öcek’e verdi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Frutti Extra Bursaspor'u konuk ediyor
Sonraki Haber Karşıyaka Mahalle isimleri Pizza menüsü oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?