ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka Mahalle isimleri Pizza menüsü oldu

Karşıyaka Mahalle isimleri Pizza menüsü oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Mahalle isimleri Pizza menüsü oldu

Karşıyaka aşığı Noyan Uluğ, işyeri olan pizzacıda menülerin hemen hemen hepsini Karşıyaka’nın mahalle ve semt adı yaptı.

Karşıyaka Zübeyde Hanım İlkokulu karşısındaki Pizza dükkânının sahibi olan, hasta denecek derecede Karşıyaka Spor Kulübü taraftarı ve Karşıyaka aşığı olan Noyan Uluğ, “Herkes yabancı hayranı. Özellikle Amerikan ve İtalyan pizzalarını marka yaparak, menülerine de klasik İtalyan, Amerikan isimleri koyuyor. Ben bunu Karşıyaka’da değiştirdim. Benim menülerim hemen hemen klasiklerin dışındakilerin hepsinin ismi Karşıyaka’nın mahalle ve semt isimleri. Bostanlı Menüsü, Alaybey Menüsü, Soğukkuyu Menüsü, Kordelya Menüsü, Reşadiye Menüsü, Soğukkuyu Menüsü, Nergiz Menüsü, Bahariye Menüsü gibi.
Karşıyaka Spor Kulübü formasıyla gelen gençler ve çocuklara da belli indirimler yapan Noyan Uluğ, “Karşıyakalı olmak ayrıcalıklı. Ben de bunun bilincinde olarak hem menülere bu isimleri verdim hem de KSK formasıyla gelenlere indirim yapıyorum.   Diğer esnaf arkadaşlarımın da yabancı hayranlığından kurtulmasını diliyor ve bekliyorum. Karşıyaka’yı marka şehir yapmamız gerekiyor” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka’da Fair Play Ödülü Onur Şener’in oldu
Sonraki Haber Görme engelli Barış’ın türkü aşkı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?