ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da eski başkan Şebnem Tabak adına ana okulu

Karşıyaka'da eski başkan Şebnem Tabak adına ana okulu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da eski başkan Şebnem Tabak adına ana okulu

Karşıyaka Belediyesi, yeni hizmete aldığı anaokuluna Karşıyaka Belediyesi’nin eski başkanlarından Şebnem Tabak’ın adını verdi.

Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi’nde törenle hizmete sunulan okulun açılışına; Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, eşi Öznur Tugay, Şebnem Tabak, CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Kani Beko, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, Karşıyaka İlçe Müftüsü İsa Gürler, Karşıyaka Belediyesi Meclis üyeleri katıldı.
Açılışta konuşma yapan Şebnem Tabak “Bugün benim özelimde çok mutlu bir gün, aynı zamanda da mutsuz bir gün. Yıllar önce bugün, Sivas Katliamı’nda bir sürü canımız gitti. Ben bu anaokulunda, hiç kimseyi yakmayacak, vicdanlı, ülkesini biraz daha ileriye götürecek güzel çocuklar yetişeceğine gönülden inanıyorum. Sevgili Başkanım ve Meclis üyelerimize bu güzel tesise adımı vererek beni onurlandırdıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kütahya Porselen'den Bornova’da büyük yatırım
Sonraki Haber Karşıyaka Rotary Kulübü’nde yeni dönem

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?