ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da çocuklar için oyun bahçeleri ve spor alanları yenilendi

Karşıyaka'da çocuklar için oyun bahçeleri ve spor alanları yenilendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da çocuklar için oyun bahçeleri ve spor alanları yenilendi

Karşıyaka Belediyesi, ilçe genelindeki 17 spor sahası ile 20'ye yakın çocuk oyun parkını yeniledi.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çocuklara yönelik hizmetlerini artıran Karşıyaka Belediyesi, ilçe genelindeki 17 spor sahası ile 20'ye yakın çocuk oyun parkını yeniledi. Proje kapsamında basketbol, tenis ve voleybol sahalarına akrilik kaplama yapılırken, futbol sahaları ise suni çimle kaplandı. İlçedeki parklara yeni oyun üniteleri konuldu ve ‘engelsiz’ parklar yaratıldı. Çocukların içindeki bayram neşesini yaz boyunca yaşatmak için çalışma başlatan Karşıyaka Belediyesi, kent genelindeki spor sahalarını ve oyun parklarını yeniledi. Proje kapsamında ilk olarak, eskiyen ya da zamanla zarar gören spor sahaları revize edildi. 9 adet basketbol, 5 adet tenis, 2 adet futbol ve bir adet voleybol sahası baştan yaratıldı. Basketbol, tenis ve voleybol sahalarına akrilik kaplama yapıldı, futbol sahaları ise suni çimle yeniden düzenlendi.
Çocukların yaz boyunca oyunlar oynadıkları parklara da el atan Karşıyaka Belediyesi, toplam 23 parka yeni oyun üniteleri koydu. 15 adet salıncak, 15 adet tahterevalli alımı yapıldı ve 5 tanesi okullara monte edildi. Proje kapsamında 7 adet de engelsiz çocuk parkı oluşturuldu. Spor sahası ve oyun alanlarındaki çalışmaların büyük kısmını bitiren belediye ekiplerinin, Eylül ayına kadar kalan bölümleri de tamamlayacağı belirtildi.
Çocukların ve gençlerin oyun alanlarını yenilemek ve geliştirmek için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Yaz aylarında, çocuklarımızın daha güvenli ve daha konforlu alanlarda oyunlar oynamalarını, eğlenmelerini istiyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe genelinde modern parklar ve oyun alanları yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 35 Numaralı kaleci kazağı giyen Bicik, devler ligine kalmak istiyor...
Sonraki Haber İki yakanın atları...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?