ANA SAYFA > SPOR > 35 Numaralı kaleci kazağı giyen Bicik, devler ligine kalmak istiyor...

35 Numaralı kaleci kazağı giyen Bicik, devler ligine kalmak istiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
35 Numaralı kaleci kazağı giyen Bicik, devler ligine kalmak istiyor...

Karşıyaka'nın geçen sezon kalesini koruyan Çek file bekçisi David Bicik, yeni takımı Sparta Prag'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalması için mücade ediyor.

33 yaşındaki Bicik, ailevi sorunları yüzünden Karşıyaka'dan ayrıldıktan sonra altyapısından yetiştiği ülkesinin güçlü takımlarından Sparta Prag'la anlaştı. Prag'ta da Karşıyaka'da olduğu gibi 35 numaralı formayı seçen tecrübeli eldiven, takımının birinci kalecisi oldu. Takımının Viktoria Plezen'i yenerek Çek Cumhuriyeti Süper Kupası'nı kazanmasına katkı sağlayan Bicik, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ve 3. ön eleme turunda da yıldızlaştı. 2. turda Estonya temsilcisi Levadia Tallin'i eleyen Bicik'li Sparta Prag, FIFA kokartlı hakemimiz Halis Özkahya'nın yönettiği 3. eleme turu ilk karşılaşmasında da İsveç'ten Malmö'yü 4-2'yle geçerek avantaj yakaladı. Prag, rakibini eler, play off turunu da geçerse Karşıyakalı Bicik devler arenasında boy gösterecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar: Şartları yerine getirsinler stadı Yalı'ya yapsınlar
Sonraki Haber Karşıyaka'da çocuklar için oyun bahçeleri ve spor alanları yenilendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?