ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da Burak iyileşti

Karşıyaka'da Burak iyileşti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Burak iyileşti

Karşıyaka'da uzun süreli sakatlığı atlatan sol bek Burak Karapınar, 11 Temmuz'da başlayacak hazırlık döneminde takıma katılacak.

Yeşil-kırmızılıların altyapısında yetişip 1 yıl içinde 2 kez çapraz bağlarından sakatlanarak ameliyat olan 22 yaşındaki futbolcu tamamen iyileşti. Tedavi sürecinin ardından ligin son haftalarında antrenmanlara başlayan Burak, yaz döneminde yeni transfer gibi sahalara dönecek. 

Daha önce 2 Aralık 2020'deki Batman Petrolspor maçında çapraz bağları kopup ameliyat olan Burak, 9 ay sonra sahalara dönmüştü. Geçen sezon ilk yarıda 12'si ilk 11'de olmak üzere 15 maçta forma giyip 1 gol atan genç futbolcu, 4 Aralık'ta Fethiyespor'la deplasmanda ağır zeminde oynanan maçta çapraz bağlarından yine sakatlandı. Sezonu kapatıp tekrar ameliyat olan futbolcu sakatlığın etkilerini üzerinden attı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Usta fırçalar kahvaltıda bir araya geldi
Sonraki Haber Umay Asenalar büyük ilgi gördü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?