ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da akademisyenler eğitimcilerle buluştu

Karşıyaka'da akademisyenler eğitimcilerle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da akademisyenler eğitimcilerle buluştu

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Haziran Seminer Programı içinde akademisyenleri eğitimciler ile bir araya getirdi.

Mavişehir İlkokulu’nda Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü’nden Doçent Doktor Yılmaz Tombul’un ‘’Mesleki Gelişim’’ konulu seminerine 250 Coğrafya, Tarih, Felsefe ve Edebiyat öğretmeni katılırken, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Doçent Doktor Jale İpek ‘’Matematik Öğretiminde Yenilikçi Yaklaşımlar’’ seminerine  250 ilköğretim matematik öğretmeni katıldı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Uzmanı Prof. Dr. C. Coşkun Küçüközmen  ‘’ Teknoloji Çağında Finansal Okuryazarlık’’ konusu ile eğitimciler ile bir araya geldi.  Harika bir dinleyici kitlesi ile karşılaştığı için mutluluğunu ifade eden Küçüközmen yaptığı sunumu ile öğretmenleri büyüledi.

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Yardımcı Doçent Öner Uslu ‘’Öğretim Planlama’’ konusu ile Fen, Türkçe ve Bilişim Öğretmenleri ile bir raya gelirken, Fen, Türkçe, Bilişim Öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşen  ”Alternatif Bilim Eğitimi”  Doktor Muzaffer Çamurdan tarafından gerçekleştirildi.

Türkçe, İlköğretim Matematik öğretmenin katıldığı “Çoktan Seçmeli ve açık Uçlu Soruların Eğitim Sistemimizdeki Yeri ve Önemi’’konulu seminer Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Doçent Hakan Atılgan tarafından verildi.

Seminerin son gününde ise Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Yardımcı Doçent Dr. Esen Altunay tarafından 250 İngilizce öğretmeninin katıldığı "Öğretimsel Liderlik" semineri verildi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber En anlamlı mezuniyet
Sonraki Haber Dr.Bice: Ahmet Yesevi İslam’ın bize ulaşmasında en önemli isimlerden biri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?