ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da ağaç budayan belediye işçisi hayatını kaybetti

Karşıyaka'da ağaç budayan belediye işçisi hayatını kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da ağaç budayan belediye işçisi hayatını kaybetti

Karşıyaka'da ağaç dallarını budayan Karşıyaka Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Cengiz Çekmezler, dalların arasındaki kablodan elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Bahçelievler'de ağaçların arasına elektrik kablolarının girmesi nedeniyle ağaçların budanmasına karar verildi. Öte yandan görevliler gelerek ağaçların budanacağı sokaktaki elektrikleri kesti. İddiaya göre, budama işinde çalışacak belediye işçileri, elektriğin kesildiğinden emin olmak için sokaktaki evlerde oturanlardan elektriğin olup olmadığını sordu. Sokak sakinleri ise elektriklerin olmadığını belirtti. Bunun üzerine dalları budamak için ağaca çıkan Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanı evli ve bir çocuk babası Cengiz Çekmezler, dalların arasındaki kabloyu kurtarmak isterken elektrik akımına kapılarak yere düştü. Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, işçi Çekmezler'i ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Çekmezler, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrası inceleme başlatılırken, elektrik çarpmasının kesin sebebinin bilirkişi incelemesinin ardından netlik kazanacağı belirtildi. -

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na ön kayıtlar başladı
Sonraki Haber Efes Odeon'da Chopin gecesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?