ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da 46 okul müdüründen 14'ü görevde kaldı

Karşıyaka'da 46 okul müdüründen 14'ü görevde kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 46 okul müdüründen 14'ü görevde kaldı

Karşıyaka’da 73 okul ve kurum müdüründen değerlendirmeye tabi 46’sından sadece 14’ü 100 puan üzerinden 75 puan barajını geçerek görevde kaldı.

Mart ayında çıkarılan dershanelerin kapatılmasına yönelik yasada yer alan ve 4 yıl ve daha uzun süredir görev yapan okul müdürlerinin görevlerinde devam edip etmeyeceğine yönelik değerlendirme sonuçlarına göre, Karşıyaka’daki göreve devam edecek okul ve kurum müdürlerinin listesi açıklandı.

Çalıştığı kurumda yönetici olarak 4 yılını doldurmuş yöneticilerin yeniden değerlendirmesi 15 Ağustos 2014 itibarıyla tamamlandı. Listeler ise 21 Ağustos ta da yayımlandı.

Okuldaki öğretmenlerce seçilen temsilcilerin, okul aile birliği üyelerinin, ilçe milli eğitim müdürlerinin okul ve kurum müdürlerini 75 puan üzerinden değerlendirildiği belirtildi. 75 puanı geçenlerin görevlerine devam edebilecekleri gibi başka okul müdürlüklerine atanma haklarının olabileceği, 75 puan altında kalan müdürlerin ise öğretmen olarak ya da boş okul veya kurumlara mülakat ile müdür olarak atanabilecekleri belirtilirken, görevden alınan birçok müdürün emeklilik işlemlerini başlattığı, 4 yılını doldurmayan müdürlerin değerlendirmeye alınmadığı öğrenildi.

Karşıyaka Öğretmenevi 153 yatak kapasiteli olduğu için Öğretmenevi Müdürü’nün değerlendirilmesi Milli Eğitim Bakanlığı’nca yapılacak.

Yapılan değerlendirmeye göre Karşıyaka’da 75 puan üstü alan müdürlerin isimleri ve okulları şunlar; 

Lise Müdürleri;

Karşıyaka Anadolu Lisesi Süleyman Yetişken, Karşıyaka Cihat Kora Anadolu Lisesi Baki Kavak,

M. Ali Lahur Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ata Türkeli, Karşıyaka Havva Özişbakan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Suat Korkmaz

Ortaokul Müdürleri;

Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu Abdullah Aycan

İlkokul Müdürleri;

Mustafa Reşitpaşa İlkokulu Cahit Soylu, Emlak Bankası İlkokulu Ramiz Ballı,  Özgiller Dalan İlkokulu Mahmut Sevinç, Mehmet Seniye Özbey İlkokulu Mehmet Torun, Şemikler İlkokulu Abdurrahman Saltık, İnci Şener İlkokulu Kemal Özcan, Örnekköy İlkokulu Süheyla Güler Erden, Cumhuriyet İlkokulu Hüseyin Uyan

Anaokulu Müdürleri;

Karşıyaka Anaokulu Özlem İnal

Haber ve Fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ceyhun Yazıcı dünya evine girdi...
Sonraki Haber Bostanlıspor basketbol alt yapı seçmeleri başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?