ANA SAYFA > MAGAZİN > Ceyhun Yazıcı dünya evine girdi...

Ceyhun Yazıcı dünya evine girdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ceyhun Yazıcı dünya evine girdi...

Özel bir şirkette insan kaynakları danışmanı olarak görev yapan Karşıyakalı, Bostanlıspor basketbol takımının İzmir şampiyonu olan kadrosunda da yer alan Ceyhun Yazıcı ile Yeditepe Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu Ekin Donatan, Kaya İzmir Thermal Otel’de düzenlenen düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi.

İngiltere merkezli Michael Page firmasının İstanbul temsilciliğinde çalışırken tanışan çift, bir yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Geçtiğimiz nisanda nişanlanan çiftin düğününe yaklaşık 250 davetli katıldı. Düğünde Ceyhun Yazıcı’nın şahitliğini Faruk Şehri, Ekin Donatan’ın ise Maral Tekinalp üstlendi.
Gece boyunca tüm konuklarıyla tek tek ilgilenen baba Yrd. Doç. Dr. Selçuk Mete Yazıcı, "tek oğlunu evlendirmenin mutluluğuyla heyecanını gizleyemedi.
Yeni evliler balayı için Küba sahillerini tercih etti.
KARŞIYAKA HABER, genç çiftleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar diler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediye Şantiyesi fabrika gibi çalışıyor...
Sonraki Haber Karşıyaka'da 46 okul müdüründen 14'ü görevde kaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?