ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da 327 bin TL'ye basketbol sahaları yenileniyor

Karşıyaka'da 327 bin TL'ye basketbol sahaları yenileniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 327 bin TL'ye basketbol sahaları yenileniyor

Karşıyaka Belediyesi, sporsever çocuk ve gençlerin buluşma noktası olan basketbol sahalarını yenilemek için çalışma başlattı.

9 farklı mahalledeki 13 saha, zemininden potalarına kadar baştan sona elden geçirilecek. 327 bin liraya mal olacak çalışmalar, önümüzdeki ay tamamlanacak.

Karşıyakalıların daha modern ortamlarda spor yapmasını sağlamak için çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, zamanla eskiyen ya da zarar gören basketbol sahalarını tamamen yeniliyor. Proje kapsamında Aksoy, Bahçelievler, Bostanlı, Cumhuriyet, Mavişehir, Örnekköy, Şemikler, Yalı ve Zübeyde Hanım mahallelerindeki 13 basketbol sahası revize edilecek.

Toplam 327 bin liraya mal olacak çalışmalarda; sahalardaki basketbol potaları, ihatalar değiştirilecek, zemin betonları ve saha çizgileri yenilenecek, çevre düzenlemeleri yapılacak. Çalışmalar, Kasım ayı içerisinde tamamlanmış olacak. Özellikle çocuk ve gençlerin spor yaptığı sahalar, yenileme çalışmaları sonrasında hem daha güvenli hem de daha modern hale gelecek.

Öte yandan, Karşıyaka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yaz ayları başından bu yana ilçe genelindeki tüm parklarda bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirildi. Çocukların öneri ve taleplerini de dikkate alınarak yürütülen çalışmalar kapsamında, 25 parka tasarım ödüllü zıplama tiltleri ve trambolinler yerleştirildi. Uygulama hem çocukları hem de aileleri memnun etti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Halkımızın huzur içinde vakit geçirebilmesi ve rahatça spor yapabilmesi için bir yandan yeni alanlar yaratırken, diğer taraftan da mevcut alanlarımızı tek tek yeniliyoruz. Özellikle sporsever çocuklarımızın en çok vakit geçirdiği yerlerden olan sahalarımızı, onlara layık olacak şekilde bakımlı ve modern hale getiriyoruz. Karşıyakamıza hizmet etmeye ve ilçemizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'e Fitch ve Moody's morali
Sonraki Haber Bostanlı ile Nergiz birbirine bağlanıyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?