ANA SAYFA > ÇEVRE > Bostanlı ile Nergiz birbirine bağlanıyor…

Bostanlı ile Nergiz birbirine bağlanıyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı ile Nergiz birbirine bağlanıyor…

İZBAN hattının ikiye böldüğü ve halkın büyük sıkıntılar yaşadığı Bostanlı-Nergiz/Goncalar Mahalleleri birbirine bağlanacak.

Üç mahalle halkından İZBAN’ın yapıldığı günden bu yana yapılan sayısız şikayetlere duyarsız kalmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi sonunda Bostanlı’yı bir yaya üst geçit ile 3 mahalleyi yaya üst geçidi ile birbirine bağlamayı kararlaştırdı.
Bu nedenle açılan ihaleyi kazanan Mut İnşaat yer teslimini alarak inşaata da başladı. Bostanlı 1621 sokak ile 1819/3 sokakların kesiştiği noktada başlayan yaya üst geçidin ihale bedeli 493000000 TL. Projesini Ulaşım Daire Başkanlığı, kontrolünü da Yol Üst Yapı Müdürlüğü’nün üstlendiği yaya üst geçit projesi 3 ay sürecek ve 17.11.2015 tarihinde tamamlanacak.
Bostanlı-Nergiz/Goncalar arasını ikiye bölen İZBAN hattından şikayetleri hat safhaya ulaşan mahalle halkı, TCDD Yolcu ve Yük Trenlerinin aşırı gürültüsüne de en kısa zamanda önlem alınmasını istiyorlar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 327 bin TL'ye basketbol sahaları yenileniyor
Sonraki Haber Mehmet Akgün Kaf Kaf'a imzayı attı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?