ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi'nde "Bir tatlı huzur"

Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi'nde "Bir tatlı huzur"

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi'nde

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bornova Gençlik Merkezi tarafından ortaklaşa başlatılan, yaşları ne olursa olsun birlikte vakit geçirebilmeyi başarabilen insanların buluştuğu “Bir Tatlı Huzur” Projesi, Karşıyaka Zübeyde Hanım Huzurevi'nde gerçekleşti.

Toplumun her alanında yaşayan ve bu yaşantıları birbirine anlatarak hayat hikayelerini birleştirebilmeyi beceren gençlerin ve yaşlıların ortak çalışması haline gelen Bir Tatlı Huzur, küçüğün büyüğü, büyüğün de küçüğü anlayabildiği bir dünyaya adımın adı oldu.
 
Bu ortak paydadan hareketle başlatılan proje, eğlenceli yanlarıyla akıllarda kalmayı başardı. Türk Sanat Müziği şarkılarıyla gülümsemeler yanaklarda bir kez daha tazelendi. Bunun mutluluğunu paylaşırken, geçmişin küçüklere anlatılmadan asla yaşanmış sayılmayacağını anladık.
 
Bir Tatlı Huzur, huzurevinin sakinleriyle yaşamaya ve gençlerle yaşatılmaya devam edilecek.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilge Çınarlar'dan Karşıyaka'da resim sergisi
Sonraki Haber Öğrenciler programlama bilgi ve yeteneklerini Bilgisayar Olimpiyatı’nda gösterecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?