ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Yalı Lions Kulübü'nden sokak hayvanlarına yardım

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü'nden sokak hayvanlarına yardım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Yalı Lions Kulübü'nden sokak hayvanlarına yardım

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü yaz sıcaklarında susuzluk çeken sokak hayvanları için su kabı dağıtımı başlattı. Yeni dönemde başkanlığa gelen Oya Kutay Aytan ilk faaliyetlerinin sokak hayvanlarına yönelik olduğunu belirterek hedeflerinin 500 sokağa 500 su kabı ulaştırmak olduğunu söyledi.

Yaz sıcaklarının en yoğun olduğu günlerin başlaması ile en büyük sıkıntıyı yaşayanların başında kimsesiz hayvanların olduğunu belirten Aytan “ Lions camiası olarak çevremize  gönüllü katkı koymayı ilke edindik.  Her dönem birçok farklı etkinlikler gerçekleştiriyoruz. 2015-2016 dönemimiz  1 Temmuz’da tüm kulüplerimizde görev değişimleri ile başlıyor. Kulüp arkadaşlarımla daha öncesinden görüşüp sokak hayvanlarına yönelik etkinlik yapma fikrini anlatmıştım. Onlardan gelen destek ile  ilk günden çalışmaya başladık.  Geçen dönem başkanımız Fatma Elvin Öztürk ile ilk gün yola çıktık. Karşıyaka ve çevredeki bölgeleri tek tek gezip su kapları dağıtacağız. Hayvansever dostlarımızdan da su kaplarına sahip çıkmalarını, içlerinin sürekli suyla doldurmalarını istiyoruz. Kulüp üyelerimiz de gönüllü olarak aynı çalışmayı yaz sonuna kadar sürdürecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka maçlarını Buca Arena'da oynayacak
Sonraki Haber İGC sordu: Haber yaptığı için gazeteci işten atılır mı?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?