ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka U21 Futbol Takımından antrenman boykotu...

Karşıyaka U21 Futbol Takımından antrenman boykotu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka U21 Futbol Takımından antrenman boykotu...

Karşıyaka U21 takımı 2 gündür alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle antrenmanlara çıkmayarak, boykot kararı aldı.

Karşıyaka U21 Futbol takımı teknik ekibiyle futbolcular, alacaklarını alamadıkları gerekçesi ile dün ve bugün antrenmanlara çıkmadı. Yaklaşık üç aydan beri alacakları ödenmediğini iddia eden U21 takımının maaşlarını ödenene kadar antrenmanlara çıkmayacağı belirtildi.
Karşıyaka U21 Futbol takımı Orduspor U21 maçında cezalı futbolcu oynatmasından dolayı 3-0 hükmen mağlup ilan edilmiş, cezalı olduğu halde oynayan Karşıyakalı futbolcu Ali Özer'e 4 resmi maç, aynı eylemden dolayı yöneticisi Ceylan Çiğli'ye de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verilmişti.
Karşıyaka U21 takımı alt yapı futbol şubesine bağlı olması gerekirken, Yönetim Kurulu'nun isteği doğrultusunda Profesyonel futbol Şubesine bağlanmış ve sezon başından bu yana futbol şubesi tarafından yönetilmeye başlanmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da Özlem Ağırman büyük alkış aldı
Sonraki Haber 2014 Karşıyaka Efesi rekor kırdı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?