ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Bostanlı'da Özlem Ağırman büyük alkış aldı

Bostanlı'da Özlem Ağırman büyük alkış aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı'da Özlem Ağırman büyük alkış aldı

Karşıyaka Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında anlamlı bir konsere imza attı. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan sanatçı Özlem Ağırman, Cumhuriyet dönemi kadın sanatçıların seslendirdiği şarkıları söyledi. Salonu dolduran sanatseverlerin alkışları arasında süren konserde dillerden düşmeyen eserler seslendirildi.

Sanatçı, konser boyunca unutulmayacak kadın sanatçıların en çok beğeni toplayan şarkılarını seslendirdi. Kadın sanatçıların ismi okunduktan sonra yaşamlarından kısa kesitler Derya Cumaoğlu ve Mine Doğan’ın anlatımlarıyla izleyicilerle paylaşıldı. Cumhuriyet döneminde isimleri unutulmazlar arasında yer alan Gönül Yazar, Safiye Ayla, Hümeyra, Nükhet Duru, Şenay, Nilüfer, Ajda Pekkan, Ayla Dikmen gibi birçok sanatçının hayatı anlatılıp, onlarla özdeşleşen şarkılar söylendi.

Gecede birbirinden güzel şarkılarla coşan izleyiciler Özlem Ağırman’ın yorumlarıyla  unutulmaz anlar yaşama imkanı buldu. İzleyenlerin coşkulu katılımlarından mutlu olduğunu belirten sanatçı Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkür ederek “Ata’mızın annesi sizlerin topraklarında yatıyor. Sizlerin ona sahip çıktığını görüyorum.  Karşıyaka’nın bu güzelliklerini ve cumhuriyet sevgisini alkışlıyorum“ dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber "Karşıyaka'nın Filizleri"nden Akpınar'a teşekkür
Sonraki Haber Karşıyaka U21 Futbol Takımından antrenman boykotu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?