ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka U19 finalde...

Karşıyaka U19 finalde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka U19 finalde...

Türkiye Şampiyonası yarı final karşılaşmasında Sakaryaspor'u 2-1 mağlup eden Karşıyaka U19 Futbol Takımı finale yükseldi.

U19 takımını Sakarya karşısında başkan vekili Gökhan Şensan, yöneticiler Ziyanur Hasbay, Cenk Karslı, futbol altyapı başkanı Tayfun Yungul, teknik direktör Mesut Toros da yalnız bırakmadı. Yeşil kırmızılı ekip, 17 Nisan'da finalde eşleşeceği rakibini de yenmesi durumunda yeni sezonda adını Elit B U19 Ligi'ne yazdıracak. Altyapıda geçen yıldan bu yana başlattığı atılımın meyvelerini toplamaya başlayan Karşıyaka, U19 Ligi'nde mutlu sona ulaşırsa Futbol Federasyonu'ndan 100 bin TL ödül kazanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gayrimenkul sektörü ile ilgili fiyat bilgilerine Flatfy ile ulaşın. Mart ayı ortalama fiyat bilgileri haberimizde sizinle.
Sonraki Haber Karşıyaka'da arkadaşıyla yaşayan kadın ölü bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?