ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Tren İstasyonu’nu özelleştirme ihalesi iptal edildi

Karşıyaka Tren İstasyonu’nu özelleştirme ihalesi iptal edildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tren İstasyonu’nu özelleştirme ihalesi iptal edildi

Tarihi Karşıyaka İstasyonu’nun TCDD 3. Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek kullanım ihalesini bakanlık “yeniden değerlendirmek üzere” sebep belirtmeden iptal etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tüm hazırlıkları tamamlanan eski istasyon binasının olduğu yerdeki kafeteryaları kiralamak için yürütülen süreci durdurdu. Karşıyakalıların müze olarak kullanılmasını istediği tarihi istasyonun binalarının kafetarya olarak ihaleyle bir işletmeye verilmesi planlanıyordu. STK’ların ve Karşıyaka Belediyesi’nin karşı çıkarak tepki gösterdiği durum karşısında Karşıyaka Belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Biz, gücünü geçmişinden alan bir ilçeyiz. Kentimizin kimliğini, tarihi Karşıyaka İstasyonu’nu ranta kurban etmeyeceğiz. Basın açıklamamıza katılarak desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu işin peşini bırakmayacağız” demişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar, miniklerle sohbet etti...
Sonraki Haber Başbakandan stat bitecek sözü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?