ANA SAYFA > SPOR > Başbakandan stat bitecek sözü...

Başbakandan stat bitecek sözü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başbakandan stat bitecek sözü...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ ve Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, beraberindeki yöneticlier ve İzmir Ak Parti milletvekilleriyle bugün Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret etti.

Ak Parti İzmir Milletvekilleri Nükhet Hotar, Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli ile birlikte Başbakan, Ak Parti İzmir Milletvekili, Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ı ziyaret eden Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ,  yöneticiler Serdar Işıldar, Cüneyt Başak ve Kazım Türk, Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, başkan yardımcısı Halil Zeki Osman Başbakan Yıldırım'dan "Karşıyaka stadı bitecek" sözünü aldı.

Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, sosyal medyadaki kendi hesaplarından şu açıklamayı yaptı:

"Sn. Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Sn. Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar hanımefendiye, Sn. Milletvekillerimiz Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli'ye yüzyıllık çınarımıza bugüne kadar verdikleri ve bundan sonrada verecekleri kıymetli destekler için şükranlarımızı sunarız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Tren İstasyonu’nu özelleştirme ihalesi iptal edildi
Sonraki Haber Laz Cem tutuklandı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?