ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka transfer yasağını kaldırdı…

Karşıyaka transfer yasağını kaldırdı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka transfer yasağını kaldırdı…

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda yarın Galatasaray'la karşılaşacak Karşıyaka, son dakikada gelen yeni transfer yasağı sürprizini de aştı.

Eski futbolcularından Murat Ocak ve geçen sezon bir dönem takımı çalıştıran Ayhan Akman'a olan borç nedeniyle transfer yasaklısı olan yeşil kırmızılılar, bu parayı ödemeye hazırlanırken 2009-2011 arasında forma giyen Okan Öztürk ve 2012-13 sezonunda teknik direktör olarak görev yapan Cihat Arslan'ın da alacakları TFF kanalıyla kesinleşti.  Kendi içinde kaynak oluşturan Fatih Diniz başkanlığındaki yeni yönetim, 975 bin TL ödeme yaparak yasağı kaldırdı.
PTT 1. Lig'de ilk yarı sonrası 11 futbolcunun takımdan ayrıldığı, Berkay Can ve Tayfun'un sakat olduğu yeşil kırmızılılar, Galatasaray randevusuna kadar yeni transferler Mustafa Aşan, Ömer Kandemir, Efe Halil Özarslan ve Youssef Yeşilmen'e lisans çıkartacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hüseyin Hamamcı’ya fesih bedeli 50 bin TL.
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Justin Carter’e izin vermedi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?