ANA SAYFA > SPOR > Hüseyin Hamamcı’ya fesih bedeli 50 bin TL.

Hüseyin Hamamcı’ya fesih bedeli 50 bin TL.

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hüseyin Hamamcı’ya fesih bedeli 50 bin TL.

Karşıyaka, PTT 1. Lig'deki son iki maçta takımın başında yer alan teknik direktör Hüseyin Hamamcı'yla karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmesini feshetmenin bedeli olarak 50 bin TL. ödedi..

Eski yönetimle kongre sürecinde 16 Aralık'ta sözleşme imzalayan deneyimli teknik adam bu hizmetinin karşılığı olarak kulüpten 50 bin TL alacak. Teknik direktörlük görevi için Yusuf Şimşek'le anlaşan Karşıyaka, 29 Aralık'taki kongre sonrası Hamamcı'ya altyapı koordinatörlüğü teklif etmişti. Yönetim, bir mesaj yayınlayıp Hamamcı'ya teşekkür etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalan Karşıyaka, E Grubu'nda oynadığı iki maçı da kazanıp Galatasaray'ı averajla geçerek liderlik koltuğuna kuruldu. Takımdan ayrılan futbolcuların çokluğu nedeniyle zorlu deplasman öncesi kadro kurmakta zorlanan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek de Antalyaspor'u çalıştırdığı dönemden sarkan cezası nedeniyle kulübeye inemeyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf Kabze'yi Sivas'a kaptırdı
Sonraki Haber Karşıyaka transfer yasağını kaldırdı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?