ANA SAYFA > İZMİR > Karşıyaka tramvayına brandalı koruma

Karşıyaka tramvayına brandalı koruma

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka tramvayına brandalı koruma

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’da yapımını sürdürdüğü tramvay çalışmalarının olumsuz hava koşulları nedeniyle aksamaya uğramaması için özel olarak tasarlanmış hareketli branda sistemini kullanmaya başladı.

Kent ulaşımına yeni bir ivme kazandıracak önemli yatırımlardan biri olan Karşıyaka Tramvayı’nın yapım çalışmalarına aralıksız devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni hayata geçirdiği sistemle kötü hava koşullarında da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ray döşeme işlemi tamamlanan bölgelerde taş döşeme çalışmaları sırasında kullanılan “4 yanı ve üstü kapalı, hareketli branda sistemi”, ekiplerin olumsuz hava koşullarında bile hız kesmeden ilerlemesini sağlıyor. Hat boyunda ilerleyen branda sisteminin içine giren işçiler yağmur ve soğuktan etkilenmezken, çalışma yapılan zemin de kuru kalabiliyor. Bu basit ama etkili sistem sayesinde, tramvay çalışmalarının her türlü hava koşulunda aksamadan devam etmesi hedefleniyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EGİKAD Başkanı Elmasoğlu'ndan işbirliği çağrısı
Sonraki Haber Akademisyen ve avukatlar kadına şiddete karşı el ele verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?