ANA SAYFA > EKONOMİ > EGİKAD Başkanı Elmasoğlu'ndan işbirliği çağrısı

EGİKAD Başkanı Elmasoğlu'ndan işbirliği çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EGİKAD Başkanı Elmasoğlu'ndan işbirliği çağrısı

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, İzmir’in projelerinin yerel yönetim ve Hükümet iş birliği ile hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. İzmir’de Ankara ile yerel yönetimler arasında projelerin hayata geçirilmesi noktasında bir kopukluk olduğu algısının hakim olduğunu belirten Elmasoğlu, bu algının ortadan kaldırılması için iş birliği yapılması gerektiğini vurguladı.

EGİKAD üye iş yerleri ziyaretleri kapsamında Özmer Elektrik Mühendislik Sahibi Merve Özbatır’ı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret eden Elmasoğlu, İzmir ve ülke gündemi hakkında görüşlerini açıkladı.

Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğini, sınırının hemen ötesinde Suriye’de yaşanan iç savaş, Irak’ta son dönemdeki gündeme gelen siyasi gelişmelerin ülkemizi olumsuz bir şekilde etkilediğini anlatan Elmasoğlu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bazı il ve ilçelerdeki görüntülerin de herkesi endişeye sürüklediğini kaydetti. Bu süreçlerden birlik ve beraberlik içinde, birbirimize karşı hoşgörü göstererek çıkmamız gerektiğinin altını çizen Elmasoğlu, özellikle ülkeyi yöneten siyasilere sorunların çözümü için büyük bir sorumluluk düştüğünü vurguladı.

Kurumlar birbirini desteklemeli

İzmir’de de özellikle Körfez geçişi gibi büyük projelerin hayata geçirilmesi için yerel yönetim ve Hükümetin işbirliği yapmasının şart olduğunu ifade eden Elmasoğlu, “Ulaştırma Bakanımız İzmir Milletvekili Binali Yıldırım daha önce gündeme gelen 35 projenin hayata geçeceğini vurguladı. İzmir Büyükşehir Belediyemiz körfez taraması ve katı atık tesisi başta olmak üzere birçok büyük projenin hayata geçmesi için çalışıyor. Kentin öncelikli ihtiyaçları dikkate alınarak projelere başlanmalı. İzmir’in geleceğini ilgilendiren bu projelerde ortak hareket edilmesinde, uzmanların görüşlerinin dikkate alınmasında ve kurumların birbirine destek olarak süreçleri hızlandırmasında büyük fayda görüyorum. Umarım bu çağrılarımız yerini bulur” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bjorn Vleminckx'ten transfer açıklaması
Sonraki Haber Karşıyaka tramvayına brandalı koruma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?