ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka taraftarı isyan bayrağını çekti!

Karşıyaka taraftarı isyan bayrağını çekti!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka taraftarı isyan bayrağını çekti!

PTT 1.Lig'de kabus gibi bir sezon geçirdikten sonra 2. Lig'e düşen Karşıyaka'da taraftarlar "Karşıyaka'nın amatör kümeye düşmesine izin vermeyeceğiz" sloganıyla isyan bayrağını çekti.

Sosyal medya üzerinden örgütlenerek takımlarının geleceğini kurtarmak için bir dizi eylem yapmaya karar veren Karşıyakalılar, ilk eylemi 10 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Karşıyaka Belediyesi önünde yapacak. Kulübün en önemli projesi olan Yalı Stadı'na karşı açıklamalarıyla sık sık taraftarla karşı karşıya gelen Hüseyin Mutlu Akpınar'ı belediye binasının çeşitli yerlerine atkılarını asarak protesto etmeye hazırlanan taraftarlar, burada başkana "Stadımızın önünde durma" çağrısı yapacak ve yine başkandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile görüşerek davaların geri çekilmesi konusunda arabulucu olmasını talep edecekler. 

Karşıyakalılar, ilerleyen günlerde benzer eylemleri Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da CHP Genel Merkezi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı önünde de yaparak seslerini duyurmayı planlıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 47 sivil toplum kuruluşuna uygulamalı proje hazırlama eğitimi
Sonraki Haber İzmir Barosu'nun müdahale talebi kabul edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?