ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Starları, final grubuna 23 farklı galibiyetle başladı...

Karşıyaka Starları, final grubuna 23 farklı galibiyetle başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Starları, final grubuna 23 farklı galibiyetle başladı...

İzmir Büyük Erkekler Basketbol Ligi 6'lı Final Grubu maçları bugün başladı.

Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Bostanlıspor'un pilot takımı olan Karşıyaka Starları, güçlü rakibi Mavi Ege'yi 85-62 yenerek final grubuna iyi bir başlangıç yaptı.
Geçen sezon 3. olan bu yıl da iddialı olarak lige katılan Karşıyaka Starları, Mavi Ege karşısında 1., 3. ve son çeyrekte etkili ve üstün bir oyun ortaya koydu. İlk periyodu 14-8 önde geçen Karşıyaka Starları, devre sonunda 2 sayı ile gerideydi: 31-29.
3. periyotta rakibi karşısında sert müdafaa yapan ve hücumlarda etkili olan Karşıyaka ekibi, periyodun sonunda 53-43 öne geçti. Maçın final bölümünde de rakibe farkı kapatmasına izin vermeyen Karşıyaka Starları, maçı 23 sayı farkla 85-62 kazandı.
Karşıyaka Starları'nda Eren Oktay 28, Mustafa Günindi 17, Umut Palabıyık 16, Doğan Er 9, Cem Nalbantoğlu 78, Okan Telli 6 ve Berk Orçin 2 sayı ile oynadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca Pınar Karşıyaka'da devam ediyor
Sonraki Haber Karşıyakalı yelkenci Sinop'ta birinci oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?