ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Soma'ya kaybetti

Karşıyaka, Soma'ya kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Soma'ya kaybetti

Karşıyaka hazırlık maçında Somaspor'a 3-2 kaybetti.

Soma'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlanırken karşılaşmayı Karşıyaak 3-2 kaybetti. Yeşil Kırmızılıların gollerini Namık Barış ve yeni transferlerden Ertuğrul kaydetti. 

Karşıyaka'da Doğukan İnci'nin antrenmanlardaki performansı teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Yeşil-kırmızılı ekibin yıldız adayı olup 2019-2020 sezonunda 14 golle parladıktan sonra Beşiktaş'ın transfer listesine giren 22 yaşındaki Doğukan, transfer gerçekleşmeyince geçen sezon tutuk kaldı. Geçen yıl 6 gol atabilen genç forvet performansıyla sık sık eleştiri aldı. Bu sezon başında takımdan ayrılmak istediğini belirtip bir süre antrenmanlara çıkmayan Doğukan, yönetimle anlaşıp takımda kaldıktan sonra antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çekiyor. Yeni sezon öncesi kafasını tamamen sahaya veren genç futbolcunun antrenmanlardaki çalışması teknik heyet ve yönetimin beğenisini kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de aşure ikramı
Sonraki Haber İzmirli çiftçilerden yangın bölgelerine anlamlı destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?