ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli’de aşure ikramı

Çiğli’de aşure ikramı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli’de aşure ikramı

Çiğli Belediyesi, Muharrem ayı kapsamında ilçede bulunan Alevi inanç kuruluşlarıyla beraber Kasaplar Meydanı’nda Aşure ikramı etkinliği düzenledi.

Çiğli’de faaliyet gösteren Alevi İnanç kuruluşları işbirliği ve Çiğli Belediyesi’nin desteğiyle Çiğli Kasaplar Meydanı’nda Aşure ikramı etkinliği düzenlendi. Halkın büyük ilgi gösterdiği etkinliğe meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası temsilcileri, çeşitli dernek ve vakıfların yöneticileri katıldı. Aşure dağıtımı öncesi yerel sanatçılar tarafından deyiş ve mersiyeler seslendirildi. Muharrem Ayı’nın anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından dev kazanların başına geçilerek vatandaşa aşure dağıtıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karakızlar’da Börülce Festivali yapılacak
Sonraki Haber Karşıyaka, Soma'ya kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?