ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka şeytanın bacağını kırmak istiyor

Karşıyaka şeytanın bacağını kırmak istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka şeytanın bacağını kırmak istiyor

Misli.com 3.Lig 3.Grup'ta Karşıyaka bugün deplasmanda Esenler Erokspor'la karşılaşacak.

Esenler Erokspor Stadı'nda saat 13.00'te başlayacak müsabakayı Sabit Selvi yönetecek. Teknik direktör Soner Tolungüç'ün istifa ettiği Karşıyaka'yı Yardımcı Antrenör Hakan Karatepe sahaya çıkaracak.

Yeşil-kırmızılılarda sakatlığı bulunan stoper Metin ile kırmızı kart cezalısı sağ bek Anıl forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı olan Fatih de kadroya alınmadı. Cezası biten stoper Cenk ile ön libero Arif görev yapabilecek. Ligde 4 maçtır galip gelemeyen 29 puanlı 5'inci sıradaki Karşıyaka, 33 puanı bulunan 3'üncü basamaktaki Esenler Erokspor'u yenerek yeniden iddialı konuma gelmeyi hedefliyor. Karşıyaka, daha önce 5 kez karşılaştığı rakibi karşısında ilk kez sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber LÖSEV kanseri silmek için çalışıyor
Sonraki Haber Haydi; dans edelim, morallerimizi düzeltelim...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?